İl Müdürlüğümüz Gıda ve Yem Şube Müdürlüğümüz teknik personelleri Gıda Mühendisleri Kezban UFAKŞEKER, Osman EKER ve Ramazan TOPRAK, Kimya Mühendisi Aynur ÇOT ve İl Halk Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Fevzi Rıza DEMİR tarafından İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren okul kantinleri ve yemekhanelerde görev yapan personellere yönelik "Gıda İşletmelerinin Özel Hijyen Şartları, Gıda Güvenilirliği, İnsan Sağlığının Korunması ve Okul Kantinlerine Dair Özel Hijyen Kuralları Yönetmeliği konularında eğitim verildi.
Eğitimin sonunda İl Müdürümüz Ramazan BİLİR, Gıda ve Yem Şube Müdürümüz Osman YAKAR ve Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Dr. Fevzi Rıza DEMİR tarafından eğitime katılan 70 personele sertifikaları takdim edildi.