Daha yüksek erişilebilirlik modunu aç
Daha yüksek erişilebilirlik modunu kapat
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
KAHRAMANMARAŞ İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ
Görme Engelli
×
  • Ana Sayfa
  • KURUMSAL YAPI
    İL MÜDÜRÜ
    İL MÜDÜR YARDIMCILARI
    ŞUBE MÜDÜRLÜKLERİ
    İLÇE MÜDÜRLÜKLERİ
    BİRİMLER
    ORGANİZASYON ŞEMASI
    TARİHÇE
    GÖREVLERİMİZ
    MİSYON VE VİZYONUMUZ
    KALİTE VE POLİTİKAMIZ
  • E-HİZMETLER
  • PROJELER
  • YAYINLAR
  • BASIN
  • İLETİŞİM
Skip Navigation LinksKahramanmaraş İl Tarım ve Orman Müdürlüğü > Haber

Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan GÜVENÇER İlimizdeki Hayvan Çiftliklerini Ziyaret Etti

26.01.2015 / Gösterim Sayısı : 122 / Arşiv

​

Valimiz Sayın Mustafa Hakan Güvençer, İlimizde faaliyet gösteren Büyükbaş ve Küçükbaş Hayvan çiftliklerinde incelemelerde bulundu. 

İncelemeler öncesi Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünde düzenlenen toplantıda, Kahramanmaraş'ın Tarım ve Hayvancılık potansiyeli, sorunlar-yatırımlar hususunda değerlendirmelerde bulunduktan sonra, Vali Mustafa Hakan Güvençer beraberinde İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İhsan Emiralioğlu ile birlikte ilk inceleme ziyaretini Doru Çiftliğine yaptı.

 

Burada Doru Çiftliği Kurucu Başkanı Ahmet Kamil Şirikçi'den çiftlik hakkında bilgiler alarak çiftlikte incelemeler yaptı.

 

Madatel Hayvancılıkla incelemelerine devam eden Sayın Valimiz, işletme sahibi Turan Balbaba'dan işletme hakkında bilgi alarak çiftlikte incelemelerde bulundu.

 

Daha sonra Mado Beyazı Keçi Üretim ve Adaptasyon Çiftliği'ne geçen Vali Güvençer burada Yaşar Dondurma Yönetim Kurulu Başkan Vekili Atilla Kambur'dan çiftlik hakkında bilgiler aldıktan sonra, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından verilen Hastalıklardan Ari İşletme Belgesini verdi.

Mado çiftliği incelemesi sonrası, Hünkar Çiftliğini ziyaret eden Vali Güvençer, işletme sahibi Eşref Şekerli'den işletme hakkında bilgiler alarak, işletmenin yem üretimi ve satışı hakkında bilgiler aldı.  

Hünkar Çiftliği incelemesi sonrası 12 Şubat Mezbahanesine geçen Vali Güvençer burada Küçükbaş ve Büyükbaş hayvan kesim hatların da incelemeler yaparak İbrahim Yenice'den mezbahane hakkında bilgiler aldı.

 

Son ziyaretini Aksüyek (AKALP) Çiftliğine yapan Vali Güvençer, burada küçükbaş ve büyükbaş hayvan işletmeleri hakkında işletme sahibi Hasan Aksüyek'ten bilgiler alarak işletme içerisinde kurulu bulunan süt işleme tesisini gezerek üretilen ürünler hakkında bilgiler aldı.

Son Haberler
...
Farmers Projesi Açılış Etkinliği Gaziantep’Te ...
...
Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklının Katılımları ...
...
Kırsalda Üretime Güç Katıyoruz.
...
Toprak Yaşatır Projesi Kapsamında Eğitim Progr ...
...
Toprak Yaşatır Projesi İlimizde Başladı
...
Lider Çocuk Tarım Kampı Sona Erdi

Haber Arşiv

İLETİŞİM

    Kahramanmaraş İl Tarım ve Orman Müdürlüğü
  • Adres : Hacımustafa Mah. Gazi Mustafa Kemal Blv. No: 122 (Adana Yolu Üzeri 5. km) Onikişubat/KAHRAMANMARAŞ

  • Telefon : +90 344 231 32 13-14

  • Faks : +90 344 231 32 19

  • E-Posta : kahramanmaras@tarimorman.gov.tr

satis@tarimorman.gov.tr

sales@tarimorman.gov.tr

abuse@tarimorman.gov.tr

webmaster@tarim.gov.tr

abuse@tarim.gov.tr

hr@tarim.gov.tr

info@tarim.gov.tr

ik@tarim.gov.tr

contact@tarim.gov.tr

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Intranet
  • Bakanlık e-Posta
  • KVKK
  • Bilgi Güvenliği İhlal Bildirimi

ACİL NUMARALAR

  • 180 / Tarım İletişim Merkezi
  • 174 / Gıda Hattı
  • 112 / Orman Yangın

MOBİL UYGULAMALAR

©2025 Tüm hakları saklıdır. TÜRKİYE CUMHURİYETİ TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI